Affiliatelinker

Firi


Norsk kryptobørs som tilbyr de mest kjente kryptovalutaene, inkludert bitcoin, ethereum og litecoin. Priser og gebyrer er konkurransedyktige. Det er enkelt å registrere seg. Innskudd og uttak er også veldig smidig. Firi har også muligheten for å sette opp fast spareavtale.


Få en velkomstbonus ved å registrere deg her


Gemini


Gemini er ansett som en seriøs børs som tar sikkerhet på alvor. Handelsgebyrene er lave og utvalget av kryptovalutaer er medium. Gemini har veldig lave gebyrer på uttak av kryptovaluta. Dette gjør det enkelt å overføre dine coins til egne lommebøker. Ved å bruke affiliatelinken får du USD 10 i bitcoin når du gjør ditt første kjøp for USD 100 eller mer. 


Registrer deg her og få USD 10 i bitcoin


Binance


Binance er en av verdens største kryptobørser med et enormt utvalg i coins. Appen er brukervennlig både på nett og mobil. Binance tilbyr de fleste former for handel innen kryptovaluta, har gode priser og lave gebyrer. En kan også sette opp fast sparing. Hvis en velger å holde kryptoen sin hos Binance tilbyr de også noe renter på mange av valutaene. Ved å bruke affiliatelinken får du 10% rabatt på handelsgebyr i all fremtid.  


Registrer deg her og få 10% rabatt på alle handelsgebyr


Nexo


Nexo tilbyr renter på både kryptovaluta og fiatvaluta.  Utvalget av kryptovaluter er ganske bredt. Nexo har også egen vekslingstjeneste. Det gjør at en kan sette inn fiatpenger direkte til Nexo og kjøpe den kryptoen en vil ha. Nexo tilbyr minst 1 gratis uttak av krytpovaluta per måned. Antallet stiger etter hvor mye av Nexocoin en holder. Velger en å holde kryptoen sin hos Nexo får en renter, men samtidig har en ikke full kontroll over egne midler. Skulle Nexo for eksempel gå konkurs kan det være vanskelig å få ut pengene sine. Ved å bruke affiliatelinken får du USD 25 i bitcoin om en setter inn verdier tilsvarende USD 100 eller mer. 


Registrer deg her og få USD 25 i bitcoin